Vereniging
MDVW
Huis voor
Stedenbouw
Logo Plus Beaux Villages de Wallonie
Bekijk kaart
Logo Plus Beaux Villages de Wallonie
Mozet

Praktische informatie

De kleine zusjes van de Nuits Romantiques, de “Marches Romantiques”, werden in 2020 gelanceerd om een romantische ervaring te bieden op een plek van schoonheid en traditie, aangepast aan de gezondheidscontext. Met de “Marches Romantiques” krijgt u de gelegenheid om de schoonheid van de dorpen te bewonderen en hun culturele en natuurlijke rijkdom te (her)ontdekken.

Deze zaterdag 02 oktober 2021, is het een nachtwandeling van +/- 6km rond het mooie dorp Mozet dat op u wacht in Condroz.

Kom en observeer plaatsen van schoonheid, herinnering en harmonie! Laat de magie gebeuren en geniet van een avond vol romantiek in een uitzonderlijk kader!

Renseignements pratiques et inscriptions ICI

Les Plus Beaux villages de Wallonie au ❤️ d’un patrimoine et d’une nature à portée de main !

Van 02 oktober 2021 tot 2 oktober 2021

De winkel van de mooiste dorpen

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De vereniging "De Mooiste Dorpen van Wallonië" is de overkoepelende organisatie van een netwerk van 32 dorpen, elk met een sterke territoriale identiteit en een traditionele architectuur. Met als doel de herwaardering van het landelijke, culturele en natuurlijke erfgoed van Wallonië, draagt zij bij tot de ontwikkeling van een lokaal en verantwoord toerisme.

Meer informatie