Vereniging
MDVW
Huis voor
Stedenbouw
Logo Plus Beaux Villages de Wallonie
Bekijk kaart
Logo Plus Beaux Villages de Wallonie

Het huis voor stedenbouw

Het Huis voor Stedenbouw van de MDVW biedt activiteiten aan inzake bewustmaking, opleiding en beslissingsondersteuning met betrekking tot het behoud van de bebouwde en landschappelijke omgeving van de dorpen in het netwerk.

Maison de l'Urbanisme

Wie zijn wij?

Het Huis voor Stedenbouw van de PBVW biedt bewustmakings-, opleidings- en besluitvormingsactiviteiten met betrekking tot het behoud van de bebouwde en landschappelijke omgeving van de 31 dorpen.

Actieprogramma

Ontdek het actieprogramma en alle activiteiten van het Huis voor Stedenbouw van de Mooiste Dorpen van Wallonië.

Territorium Observatorium

Het Observatoire du Territoire biedt een territoriaal leesrooster, gaande van de landschapsstructuren van de dorpen van het netwerk tot de analyse van gebouwen en architectuur in landelijke gebieden.

Middelen

Deze rubriek geeft u toegang tot documenten die betrekking hebben op ons Huis voor Stedenbouw, ruimtelijke ordening en erfgoed in het algemeen.

Nieuws van het Huis van Urbanisme

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De vereniging "De Mooiste Dorpen van Wallonië" is de overkoepelende organisatie van een netwerk van 32 dorpen, elk met een sterke territoriale identiteit en een traditionele architectuur. Met als doel de herwaardering van het landelijke, culturele en natuurlijke erfgoed van Wallonië, draagt zij bij tot de ontwikkeling van een lokaal en verantwoord toerisme.

Meer informatie