Label
PBVW
Maison de
l'Urbanisme
Logo Plus Beaux Villages de Wallonie
Bekijk kaart
Logo Plus Beaux Villages de Wallonie

NL - La Maison de l'Urbanisme des Plus Beaux Villages

NL - La Maison de l’Urbanisme travaille dans le prolongement des actions de l’association "Les Plus Beaux Villages de Wallonie". Elle propose des activités de sensibilisation, de formation, d’expertise et d’aide à la décision dans les domaines de l'aménagement du territoire, de l'urbanisme, de l'architecture et du patrimoine en milieu rural, en lien avec les 30 villages du réseau.

Maison de l'Urbanisme

Wie zijn wij?

Het Huis voor Stedenbouw van de PBVW biedt bewustmakings-, opleidings- en besluitvormingsactiviteiten met betrekking tot het behoud van de bebouwde en landschappelijke omgeving van de dorpen in het ne

Actieprogramma

Ontdek het actieprogramma en alle activiteiten van het Huis voor Stedenbouw van de Mooiste Dorpen van Wallonië.

Territorium Observatorium

Het Observatoire du Territoire biedt een territoriaal leesrooster, gaande van de landschapsstructuren van de dorpen van het netwerk tot de analyse van gebouwen en architectuur in landelijke gebieden.

Middelen

Deze rubriek geeft u toegang tot documenten die betrekking hebben op ons Huis voor Stedenbouw, ruimtelijke ordening en erfgoed in het algemeen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

NL - De vereniging "Les Plus Beaux Villages de Wallonie" is de overkoepelende organisatie van een netwerk van 30 dorpen, die een sterke territoriale identiteit hebben en getuigen van een traditionele architectuur. Zij zet zich in voor de bevordering van het landelijke, culturele en natuurlijke erfgoed van Wallonië en is betrokken bij de ontwikkeling van lokaal en verantwoord toerisme.