Vereniging
MDVW
Huis voor
Stedenbouw
Logo Plus Beaux Villages de Wallonie
Bekijk kaart
Logo Plus Beaux Villages de Wallonie
Paasconcert “PHENIX” in Celles

DIFFUSION DU CONCERT DE PÂQUES EN LA COLLEGIALE SAINT-HADELIN DE CELLES – Evènement archivé

Le dimanche 4 avril 2021 – à 11h00 sur NO TELE Le lundi 5 avril 2021 – à 12h00 et 14h00 sur MA TELE – à 12h00 et 14h00 sur CANAL C – à 20h30 sur VEDIA

Praktische informatie

Op paasmaandag (5 april 2021) biedt de vereniging van de Mooiste Dorpen van Wallonië u, via de ether van verschillende lokale tv-zenders, een concert aan dat is opgenomen in de Collegiale kerk Saint-Hadelin in Celles. Onder leiding van Reynald SAC, Albane CARRERE (Mezzo Soprano), Étienne RAPPE (piano), Michel LAMBERT (accordeon), en een voor de gelegenheid door de ASBL SINFIONETTA gecreëerd koor, bestaande uit zangers van het Kamerkoor van Namen. De artiesten zullen R. Schumann, G. Rossini en G.Bizet ten gehore brengen.
Van 30 maart 2021 tot 7 april 2021

De winkel van de mooiste dorpen

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De vereniging "De Mooiste Dorpen van Wallonië" is de overkoepelende organisatie van een netwerk van 32 dorpen, elk met een sterke territoriale identiteit en een traditionele architectuur. Met als doel de herwaardering van het landelijke, culturele en natuurlijke erfgoed van Wallonië, draagt zij bij tot de ontwikkeling van een lokaal en verantwoord toerisme.

Meer informatie