Vereniging
MDVW
Huis voor
Stedenbouw
Logo Plus Beaux Villages de Wallonie
Bekijk kaart
Logo Plus Beaux Villages de Wallonie
Ontdekkingswandelingen Ontdekkingswandelingen Ontdekkingswandelingen Ontdekkingswandelingen Ontdekkingswandelingen Ontdekkingswandelingen Ontdekkingswandelingen Ontdekkingswandelingen Ontdekkingswandelingen Ontdekkingswandelingen Ontdekkingswandelingen Ontdekkingswandelingen

Praktische informatie

BOEK door op de naam van de wandeling te klikken   9 MARS 2024  - Balade découverte - NAMUR - MOZET - THON-SAMSON 9.00 - 9.30: Vertrek van La Halle Al'Chaire - Pontstraat, 5000 NAMUR Tussenstop in het dorp MOZET 16H00 - 18H00: Aankomst in de Salle Les Volontaires - THON-SAMSON   Een shuttlebus brengt je terug naar Namen. Boekingen voor de andere wandelingen zijn binnenkort beschikbaar!          
Van de 08 februari 2024

De winkel van de mooiste dorpen

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De vereniging "De Mooiste Dorpen van Wallonië" is de overkoepelende organisatie van een netwerk van 32 dorpen, elk met een sterke territoriale identiteit en een traditionele architectuur. Met als doel de herwaardering van het landelijke, culturele en natuurlijke erfgoed van Wallonië, draagt zij bij tot de ontwikkeling van een lokaal en verantwoord toerisme.

Meer informatie