Vereniging
MDVW
Huis voor
Stedenbouw
Logo Plus Beaux Villages de Wallonie
Bekijk kaart
Logo Plus Beaux Villages de Wallonie
Limbourg

Praktische informatie

Limbourg Toerisme informeert u graag over de organisatie van de Limbourgse Kerstmarkt, op het Sint-Georgesplein in Limburg op 10, 11, 16 & 17 december.

 

Op deze charmante kerstmarkt met een tiental chalets kunt u de betovering van Limburg, het mooiste dorp van Wallonië, herontdekken in een gezellige sfeer, terwijl u tal van voedingsmiddelen proeft en enkele lokale ambachtelijke stands ontdekt.

 

In samenwerking met de Brasserie Saint-Georges, traiteur Ca Mijote, het Maison des Jeunes de Dolhain en carnavalsverenigingen kan het publiek het hele weekend lang talrijke seizoens- en/of streekproducten proeven zoals: Kaasfondue (Tri Dieu) bij kaarslicht – Aperitiefschotel – Tartiflette – Oesters – Gerookte zalm – Wulken – Hete inktvis – Foie gras – Pannenkoeken…

 

Op de markt zal ook het volgende aanwezig zijn: Wijnbar – Bubbelbar – Warme cocktail – Warme wijn – Warme chocolademelk – Gecorrigeerde koffies – Pekets – Speciale bieren – Sieraden – Sleutelhangers – Tassen & stoffen – Kaarsen – Firma’s.

 

Ten slotte zullen talrijke muzikale animaties worden voorgesteld, met name met Two Shine, Musica Gogo Hé, de Fanfares van Dolhain of GAM en het koor Arche de Noah.

 

De toegang tot de markt is gratis en er is een overdekte en verwarmde ruimte.

 

FB page: https://www.facebook.com/events/469194682018048/469194692018047/

Van de 10 december 2022

De winkel van de mooiste dorpen

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De vereniging "De Mooiste Dorpen van Wallonië" is de overkoepelende organisatie van een netwerk van 32 dorpen, elk met een sterke territoriale identiteit en een traditionele architectuur. Met als doel de herwaardering van het landelijke, culturele en natuurlijke erfgoed van Wallonië, draagt zij bij tot de ontwikkeling van een lokaal en verantwoord toerisme.

Meer informatie