Restaurant

Le temps de vivre

Delen

L'Orée du Bois

De bed and breakfast is prachtig gelegen aan de rand Martué en kijkt uit over de Semois vallei. Het biedt je een adembenemend uitzicht over de Gaume-streek, een ideale plaats om te onthaasten. Mart...

Ik heet mijn gasten al ruim 40 jaar welkom in de Bed and Breakfast. Ik praat vlot nederlands, want ik ben geboren in de kustregio. 

Mijn gasthuis beschikt over drie ruime kamers, toegankelijk voor minder mobielen via een traplift, en zijn voorzien van eigen badkamer, TV en Wi-Fi.  Er kunnen tot 10 mensen logeren.

Bij het ontwaken zorg ik voor een lekker ontbijt , opgediend ofwel in de tuin ofwel binnen, afhankelijk van het weer (het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs). Op aanvraag is L'Orée du Bois ook een table d'hôtes. Ik hou ervan om traditionele streekgerechten met verse producten en groenten uit de eigen moestuin op tafel te zetten.

In de nabije omgeving zijn er tal van wandel, fiets en ruiter mogelijkheden. Er vertrekken talrijke wandelingen van bij ons, kaarten zijn gratis beschikbaar. Komt u met de fiets of moto, dan is er plaats voor uw tweewieler in de garage. Ook voor de paardenliefhebbers heb ik een weide naast de woning waar uw paard rustig kan grazen.

 

En pratique90 Martué - 6820 Florenville Phone : +32(0)473/74.78.80

Een e-mail verzenden Een route berekenen