Restaurant

Le temps de vivre

Delen

L'Aube des Saisons

L'Aube des Saisons

Op 15 km van Luik, op het plateau van Herve, vlakbij het dorp Olne, openen Rachel, Joël en hun twee kinderen hun deuren voor je. De 5 themakamers zijn geschikt voor maximaal 12 personen.
De hedendaagse renovatie van deze oude boerderij is perfect geïntegreerd in de oude stenen muren met behoud van de charme en authenticiteit. Het oude gebouw is zeer elegant, met zijn portiek uit 1802. De keuken en de eetkamer op een rijtje openen een grote ruimte en nemen respectievelijk de oude koeienstal en de schaapskooi in beslag. Door de grote erker kunt u het panorama bewonderen.

Ideaal om te genieten van het stevige ontbijt, met lokale producten. Hetzij aan de grote gemeenschappelijke tafel, hetzij rustig zittend aan de 2 kleine tafels.
Het grote terras geeft u de mogelijkheid om de rust van deze plek te waarderen. Het uitzicht is prachtig, met prachtige zonsondergangen over het dorp Forêt.
De nadruk wordt gelegd op gezelligheid, bijvoorbeeld door een laatste glas wijn in de prachtige gewelfde kelders, of bij een Finse massakachel (TULIKIVI). Met respect voor andere gasten.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

 

En pratique

Rue Hansez, 22

4877 Olne Phone : 0032470 26.15.38
http://aube-des-saisons.be/

Een e-mail verzenden Een route berekenen