Restaurant

Le temps de vivre

Delen

En vert et en pause

In alle seizoenen, voor vrije tijd of werk, voor een pauze van de natuur, een moment van ontspanning en welzijn, laat u verleiden en kom het Pays de Herve, en meer in het bijzonder het kleine typische...

Het landelijk en familiaal onthaal in een oude 18de eeuwse boerderij, volledig gerestaureerd met passie en authenticiteit, op meer dan driehonderd meter van de hoofdweg, in het hart van de weilanden en de bocage, zal u de rust en de vreugde van het leven op het platteland laten proeven. We zullen u bij het ontbijt een aantal lokale producten laten ontdekken zoals de kaas, boter, siroop, zoete specialiteiten.
Alles past bij de naam van onze Bed and Breakfast "En Vert & en Pause", vanuit elke kamer, evenals de gemeenschappelijke ruimtes, geniet u van een vrij uitzicht op het omringende landschap.

De drie slaapkamers, een gemeenschappelijke eethoek en een woonkamer, gelegen op de 1e verdieping, zijn onafhankelijk van de rest van het huis.
De drie slaapkamers, elk met een eigen doucheruimte, zijn verschillend en hebben elk hun eigen specificiteit en karakter. Elke kamer is ingericht volgens het thema. Alle drie hebben ze een vrij uitzicht op het omringende landschap.

 

En pratique

http://envertetenpause.be/

Een e-mail verzenden