Restaurant

Le temps de vivre

Delen

Le Cor de Chasse

Kom herbronnen in ons restaurant na een lange dag op verkenning in het dorp Wéris! U ontdekt er een moderne, gastronomische keuken waar de chef zelf de gerechten samenstelt.

Teneinde u steeds de beste producten aan te bieden en specialiteiten die mee gaan met het seizoen, laat de chef-kok zich inspireren door de typische producten van het seizoen en van de streek. Als u ons team aan het werk wilt zien, dan delen wij u graag mee dat de keuken vanuit de zaal van het restaurant zichtbaar is. Net zoals iedereen die voluit voor zijn passie gaat, houden wij bij "Cor De Chasse" ervan om onze kennis te delen. Hiertoe nemen wij deel aan het evenement Culinaria, waar wij altijd onze gloednieuwe gastronomische ervaringen laten beleven. Onze Chef is eveneens lid van de "Jonge koks van Europa".

Bij ons kunt u ook uw gastentafel reserveren, voor er fantastisch moment van samenzijn in een hartelijk, modern kader.

Bij "Le Cor de Chasse" is onze passie reeds geruime tijd onze leidraad. Onze chef stamt uit een lijn van meerdere generaties koks. Zijn overgrootvader was ijsbereider en verkocht met een bakfiets aan de Noordzee. Zijn overgrootmoeder was chef bij een baron en in een hotel te Stadt in Zwitserland. De ouders van Mario Elias deelden eveneens in deze passie, want ze hielden een restaurant te Koksijde en te Barvaux.

© Foto's: Frédéric Goffin

 

En pratique


16 Rue des Combattants
6940 Wéris Phone : +3286211498
Fax : +3286213585

http://www.lecordechasse.be/

Een e-mail verzenden Een route berekenen