Restaurant

Le temps de vivre

Delen

Hostellerie l'Authentique

Tussen de valleien van de Lesse en van de Semois, in onze mooie Ardennenregio, ligt Hostellerie l’Authentique, een echt familiebedrijf.

In een zachte en warme sfeer kunt u genieten van een topmenu klaargemaakt door Nicolas PIRAUX, onze chef.

Hij zal u een gastronomische Franse keuken voorschotelen.

U zult de mogelijkheid krijgen om uw aperitief of digestief te nemen in onze salon of op onze terras. Al onze producten zijn vers, seizoensgebonden en de bereidingen gebeuren volledig ter plaatse. Wij geven de voorkeur aan lokale producten die geteelt worden met respect voor de natuur.

Het menu verandert volgens de seizoenen en evenementen: wild, eindejaarsfeesten, Valentijn..

Tijdens de week bieden we ‘s middags een lunchformule aan.
U kunt ook kiezen voor een ‘à la carte’ gerecht of voor één van onze menu’s.

Voor mensen die vaak in het hotel verblijven zijn er ook een halfpensionformule en een gastronomisch weekend of midweek mogelijk.

Om u in de best mogelijke omstandigheden te kunnen ontvangen raden we aan om te reserveren. Zo kunnen we de beschikbaarheid garanderen.

Ontdek onze menus online !

Lunch, ‘s middags en op weekdagen : voorgerecht-hoofdgerecht of hoofdgerecht-dessert volgens suggestie – € 23 (zie kaart)
Menu van de Hostellerie : drie gangen : voorgerecht, hoofdgerecht, dessert – € 38
Gourmet menu: vier gangen : 2 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert- € 60 .
De chef

Nicolas genoot een opleiding op de Provinciale Hotelschool van Namen en kreeg de kans om een stage te doen in de Moulin Hideux in Noirefontaine. Daarna werkte hij in de Barbizon in Overijse, bij Bruneau in Ganshoren en in de Grandgousier in Mirwart. Hij proefde van de kunst van de patisserie bij Renaud Arnould in Saint-Hubert. Na een laatste doortocht in het Château d’Hassonville in Aye opende hij zijn eigen restaurant “Le Parvis 21” in La Roche-en-Ardenne.

Ons restaurant is gesloten op maandagavond, op dinsdag en tijdens onze vakantie (eerste twee weken van januari en de eerste week van september).

 

En pratique

Hostellerie l'Authentique
2 Rue de Bouillon
6850 Paliseul Phone : 061/53 30 64
http://www.hostellerielauthentique.be

Een e-mail verzenden Een route berekenen