De Mooiste Dorpjes van Wallonië in het Land van de Meren

25/06/2019

Vertrek voor een kennismaking met de mooiste Dorpen van Wallonië van het Land van de Meren!

Dit circuit van een honderdtal kilometer vertrekt in Thuin en toont u de charme van 5 mooie dorpen van de streek en nog veel meer; het is een reis door de tijd en een kennismaking met het leven van toen, dat van onze grootouders. In Ragnies, Barbençon, Lompret, Vierves-sur-Viroin en Soulme vindt u namelijk grote afbeeldingen over het leven van vroeger en nu!

Langs dit traject ontdekt u de schitterende landschappen die typisch zijn voor Thudinië en de Famenne, authentieke streken met een gebouwenpatrimonium dat echt getuigt van het leven van toen. Deze rustige streek van Wallonië heeft u zoveel te bieden! U kan dit circuit in één of meer dagen afleggen, op uw ritme en naar wens.

Eten en overnachten langs het hele parcours

Een taverne met streekmenu’s? Een gastronomisch restaurant? Slapen in een ecologisch verblijf? Overnachten in een chambre d‘hôtes om de inwoners te ontmoeten? Speciaal of klassiek, voordelig of luxueus, aan u de keuze!

Download via onze site www.beauxvillages.be de GPS-coördinaten en de uitgebreide beschrijving van het parcours en ontdek zo een van de mooiste streken van Wallonië.

→    Download het circuit "De Mooiste Dorpjes van Wallonië in het Land van de Meren" via één van onderstaande links. Open deze via de Google Maps applicatie. Geef "uw positie" als startpunt aan en klik dan op het tabblad "start" om de gids te activeren:https://goo.gl/maps/94hPACAUu5j1MfQ96

→   Download de brochure FR/NL : De Mooiste Dorpjes van Wallonië in het Land van de Meren

 

Praktisch

Maison du Tourisme du Pays des Lacs


Phone : +3271119005
www.lepaysdeslacs.be

Een e-mail verzenden Een route berekenen