Golfterrein van Ragnies

De Ragnies Golf Club ligt op een terrein van 50 ha en biedt een parcours van 5720 m met een opmerkelijke aanleg, met als grootste troef de technische rijkdom van het parcours.

Op dit terrein, onberispelijk onderhouden met respect voor het milieu, is het aangenaam vertoeven om golf te spelen op kwaliteitsvolle greens, doorspekt met natuurlijk ogende roughs. Dit parcours werd aangelegd door Christian De Coster (Concept & Design de Golf) in een spel van natuurlijke decors en is geschikt voor alle niveaus. Hier wordt het beste van uzelf gevraagd, ongeacht of u nu een beginneling of een ervaren speler bent.

In de Academie van de Ragnies Golf Club kunt u het plezier proeven van het golfspel, van initiatie tot perfectie, los van uw leeftijd of uw golfcapaciteiten. Hier wordt gezocht om een programma aan te bieden dat op maat is voor eenieder van u. Wedden dat dit centrum uw favoriete oefenterrein en plaats voor ontspanning wordt? Indien u nog in uw beginnersschoenen staat, aarzel dan niet om deel te nemen aan een van onze initiatieweekends (in maart, in september, + op Paasmaandag wanneer de dag "open golf" van de AFG (Association Francophone belge de Golf) wordt gehouden. Wij organiseren ook initiatielessen op aanvraag. Ervaren golfspelers zullen dan weer eerder voor gepersonaliseerde opleidingen opteren.

© Foto's: Golfterrein van Ragnies

 

Praktisch

Golf de Ragnies
31/33 Rue de la Roquette
6532 Ragnies
Phone : +32 (0)71 533 267
http://www.ragniesgolf.be

Een e-mail verzenden Een route berekenen