Distilleerderij van Biercée

Sinds 1946 wordt in de Distilleerderij van Biercée volgens de zuiverste traditie sterke dranken en likeuren van hoogstaande kwaliteit gestookt, waaronder de beroemde Eau de Villée, Noir dʼIvoire en Poire Williams Nr.1.

De Distilleerderij van Biercée stelt u zijn voortdurende zoektocht voor naar uitmuntendheid, gedreven door passie, de natuur en knowhow.

Kwaliteit zonder compromissen, dat is ons motto! Onze passie vormt onze grootste troef. Bij elke fase tijdens het tot stand brengen van onze producten is dit de drijvende kracht achter ons voortdurend streven naar kwaliteit. De natuur is onze leidraad. Zo worden onze producten verwerkt op het ritme van de seizoenen, uitgaande van enkel verse, onbehandelde vruchten. Onze sterke dranken en likeuren, gedestilleerd met respect voor het milieu, zijn gegarandeerd zonder kunstmatige aroma's, zonder bewaarmiddelen en zonder kleurstoffen. Omdat wij volledige transparantie wensen, zijn onze installaties zo opgesteld dat u ze in hun geheel kunt bezoeken, zodat u deze passie met ons kunt komen delen.

© Foto's: Distilleerderij van Biercée

 

Praktisch

Distillerie de Biercée
36 Rue de la Roquette
6532 Ragnies
Phone : +3271591106
http://www.distilleriedebiercee.be

Een e-mail verzenden Een route berekenen